top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

ΑΕΚ: Δεν προχωρά η μεταγραφή Σισέ



Είναι οριστικό… Η μεταγραφή του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Πάπε Αμπού Σισέ δεν θα προχωρήσει, τελικά, για την ΑΕΚ.

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν ο Πάπε Αμπού Σισέ ως ελεύθερος από την Ντεμίρσπορ των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων φάνηκε μία εξόχως ενδιαφέρουσα περίπτωση για την Ένωση, όμως ουδέποτε το θέμα ήταν τόσο προχωρημένο, όπως φάνηκε.


Στην ΑΕΚ είδαν την περίπτωση Σισέ ως μια καλή ευκαιρία να έρθει ένας πέμπτος στόπερ για την επόμενη σεζόν. Στην συνέχεια, όμως, υπήρξαν δεύτερες σκέψεις. Οι άνθρωποι της Ένωσης ζύγισαν όλα τα δεδομένα και κρίθηκε ορθόν να μην προχωρήσει η μεταγραφή.



Τώρα από το γεγονός ότι η μεταγραφή Σισέ θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ΑΕΚ στα στόπερ; Απολύτως κανένα… Η ΑΕΚ είναι καλυμμένη σ’ αυτή την θέση με ένα εξαιρετικό καρέ παικτών όπως είναι οι Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί και Μήτογλου. Ενώ να μην ξεχνάμε και τον Χατζισαφί που μπορεί να παίξει και αυτός σ’ αυτή την θέση από την στιγμή που θα αποκτηθεί βασικός αριστερός μπακ και υπάρχει επίσης για το «φτερό» της άμυνας και ο Πήλιος.


Πέραν τούτου υπάρχει και πολύς χρόνος για να μπορέσει η ΑΕΚ να βρει την έξτρα κίνηση για το κέντρο άμυνας. Και επαναλαμβάνουμε πως η ΑΕΚ είναι καλυμμένη για τις θέσεις αυτές και έχει τον χρόνο να κοιτάξει το έξτρα, το κάτι παραπάνω που μπορεί να της δώσει το κάτι διαφορετικό στο κέντρο της άμυνας.



bottom of page