top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ πληρώνει το ποσό που της αναλογεί για ημιαυτόματο οφσάιντ και goal line»



Σε μια κίνηση που αποδεικνύει τις προθέσεις της ΑΕΚ και του Μάριου Ηλιόπουλου για πρόοδο και εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό και όσα διατείνονται, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τόνισε ότι είναι διατεθειμένη η Ένωση να πληρώσει το ποσό που της αναλογεί για ημιαυτόματο οφσάιντ και goal line technology ακόμα κι αν δεν συμβάλει η Πολιτεία.


Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα λόγια μπορεί να λένε τα ίδια αλλά όταν έρχεται η ώρα για πράξεις, μέσω του Κώστα Καραπαπά, ρίχνουν το βάρος στην Πολιτεία, αφήνοντας αυτή να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.




Στη σημερινή συνεδρίαση της Super League, ο Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος μίλησε εκ μέρους του Μάριου Ηλιόπουλου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ θέλει VAR, ημιαυτόματο offside και goal-line technology! Θέλει τη μεγαλύτερη αξιοπιστία που μπορεί να υπάρχει στο πρωτάθλημα! Επιθυμούμε τη διαφάνεια και την αξιοπιστία! Στείλαμε επιστολή στην ΕΠΟ για την απόκτηση την εγκατάσταση και την εφαρμογή τους! Είμαστε υπέρ για οτιδήποτε μπορεί να περιορίσει τοξικότητα και την αμφισβήτηση ανεξάρτητου κόστους. Η ΑΕΚ καλύπτει όποιο ποσό τις αναλογεί για να έχουμε καθαρό προϊόν και πρωτάθλημα. Το VAR το χειρίζονται άνθρωποι αλλά δεν το αμφισβητούμε! Θα μπορούσαμε να πούμε και εμείς, αλλά δεν είπαμε λέξη! Θα μπορούσαμε αλλά η ΑΕΚ δε θα είναι ανακόλουθη! Επίσης ζητήσαμε από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να δίνονται στη δημοσιότητα οι διάλογοι του VAR και των διαιτητών για την καλύτερη συνεργασία όλων»!


Ο Καραπαπάς μιλώντας εκ μέρους του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, προέδρου μάλιστα της Λίγκας, είπε: «Να συμβάλλει η Πολιτεία για ημιαυτόματο offside και goal line».


Όπως γίνεται αντιληπτό κι από τις δηλώσεις, μόνο η ΑΕΚ και ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό που αναλογεί στην Ένωση και θα φανεί ποιοι είναι οι υπέρμαχοι και ποιοι οι πολέμιοι της εξυγίανσης στο ποδόσφαιρο.



Comentarios


bottom of page