top of page
Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Κρύο - ζέστη προχωράμε!





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1)Δεν θα βαρεθω να λέω ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε θα το επαναλαμβάνω. Όπως κ οτι οι "μικρές" ομάδες θα κόψουν βαθμούς. Ψυχραιμία κ ανασυγκρότηση.

2) Σήμερα στο Αγρίνιο η ομαδα βγηκε με την γνωστή αποδοση-ασανσερ. Θεωρώ ότι η ψυχή κ η ασφυκτική πίεση έμειναν στην Αγία Σοφία κ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Εμφάνισε μια νωθρότητα, ένα κουλαρισμα ανεπίτρεπτο

Ναι, ευκαιρίες έγιναν αλλά υπήρξε αφλογιστια. Ο Πετράκης (ενας έξυπνος προπονητής) σε εγκλώβισε κ καποια στιγμή ανέβασε τις γραμμές του κ χτύπησε στο ψαχνό όταν είχε υπεραριθμια.

3) Ο Αλμέιδα έριξε ότι όπλα είχε στο ροστερ του αλλά η βιασύνη κ το μη καθαρό μυαλό έφερναν "ότι ναναι" επιθέσεις. Κάπου εκεί τελείωσε η παράσταση . ( Ιδιαίτερη μνεία στο μαυροφορεμένο εντολοδόχο παρακάτω).

4) Οι Βιντα, Καλενς έκαναν το καθήκον τους.Ατυχια η τριλεπτη έλλειψη του πρώτου λόγω τραυματισμού στην φάση του γκολ. Ο δεύτερος βοηθούσε κ την επίθεση .Του καταλογίζω μόνο μια-δυο φάσεις που πάει αργά στον αντίπαλο (στο γκολ έκλαψα λίγο).

5) Ο Πηλιος δεν είχε τη γνωστή του ορμή, ούτε τα ανεβάσματα που πρέπει. Γενικά κινήθηκε σε μέτρια απόδοση .Ο Ρότα πάλι, ήταν πιο δραστήριος αλλά σήμερα κολλούσε το μυαλό του στην επίθεση .

6) Αυτό που έμπαζε αρκετά ήταν το κέντρο. Ο Πινέδα προσπαθούσε μεν, άλλα κ αυτός σε μέτρια απόδοση. Ο Περειρα, φανερά ακόμα εκτός ρυθμού, "πούλαγε" αρκετές φορές την μπάλα.Αν κ πολλές φορές αποσυμφοριζε την πίεση με τις πάσες του. Ο Σιμανσκι, μακρυά εδώ κ καιρό από τον καλό του εαυτό, μάρκαρε οκ αλλά στριφογύριζε χωρίς έμπνευση γύρω από την αντίπαλη περιοχή .Είπαμε από δημιουργία γιοκ.

7) Πηγή κινδύνου μόνιμη ήταν ο Κοιτά.Ειναι ατομιστακος αλλά εμπαινε όποτε ήθελε στην αντίπαλη περιοχή Στο γκολ όμως μαρκάρει με τα μάτια, να τα λέμε κ αυτά.. Ο Ελιασον από απέναντι δεν βοήθησε αμυντικα κ οι επελάσεις του ήταν προβλέψιμες (περασε όμως αρκετές φορές, του το δίνω).



 8)Το πολυβόλο Πιέρο σήμερα ήταν άσφαιρο

Χάνει το εξ επαφής (εγκεφαλικό κ έμφραγμα μαζί). Παλεύει, τρώει κάρτα που γελάνε στο Ουζμπεκιστάν. Επίσης αυτό το "κατεβασμα-σεντρα-κεφαλι Πιέρο" είναι τόσο προβλέψιμο που το γνωρίζουν κ στον πλανήτη Άρη!

9) Σταθερός Στρακοσια, βγάζει δύο πολύ επικίνδυνες φάσεις. Ε στο γκολ τι να πεις? Έπεσε μεν, μπήκε δε (άμα θέλει το τόπι...).

10) Αλλαγές κ φουλ επίθεση. Αυτό που λέμε όλα για όλα, αναμενόμενο. Ο Αμραμπατ πήρε όλη την πλευρά, δεν ήταν όμως στην μέρα του.Χαμηλες σέντρες, λάθη.

Ο ΧΧσαφι (επανεμφάνιση μετά από καιρό) δεν βοήθησε όσο έπρεπε. Έκανε ένα δύο λάθη αμυντικά αλλά θα πω ότι φάνηκε πιο πολύ από τον Πήλιο σήμερα.

Η Αφανα Λιουμπι ήθελε αλλά κ αυτου δεν του βγήκε, έδωσε όμως μια φρεσκάδα στο κέντρο.

11) Ρε Γκατσι είχες όλο τον χρόνο να στοπαρεις. Τι τραβάς σουτ απευθείας ρε Βραζιλιάνε?




12) Ήθελα να δω τον Γκαρσία δεξί εξτρέμ (την θέση του). Ε και ? Χωρίς παιχνίδια στα πόδια του, όποτε αρκετά βαρύς. Κ εκείνο το σουτ??? Ημαρτον! Δεν φάνηκε πουθενά εντέλει.

13) Αυτή η απόδοση μια του ύψους κ μια του βάθους κάποια στιγμή πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ρε παιδιά! Πρέπει να εμφανιστεί καπου στο ρόστερ συμπαίκτης κ η "σταθερότητα". Έτσι δεν ξέρεις που βαδίζεις.(Αγαπημένε ακούς?)

14) Αφού λοιπόν αποδώσαμε τα του Καίσαρα τω Καίσαρι κ αναγνωρίσαμε ευθύνες πάμε Κ στην ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.Εκτελεστικον απόσπασμα Πουλικιδης- Τσακαλίδης . Πουλεν από τα παλιά .

15) Σπάνια καταφεύγω σε διαιτησία. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Σήμερα όμως έγιναν απαράδεκτα πράγματα. Καλα, στο θέμα καρτών, δεν το συζητώ. Γυρίζω σπίτι μου κ βρίσκω κίτρινες κάρτες στο κατώφλι μου .Σήμερα ήταν κ ευφάνταστες. Το πέναλτι?

Αλλά ξέχασα στο Ελλαδισταν του παπιονακια ολα βαίνουν καλώς....

Συνηθιστε το παίδες.Ετσι θα πάει. Αναπνέω πλέον το καθαρό αέρα της εξυγίανσης..

16) Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης με τους Βόρειους...για να τελειώνουμε! Ανασκουμπωθειτε, αναθαρρησετε, πιείτε Μελανά ζωμό .Δεν με νοιάζει ...ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ BREAKFAST!

Όλοι εσείς που χαίρεστε με την ήττα της δικής σας ομάδας γιατί απλά έχετε δίκιο ....κοιτάξτε το λίγο ....

Commentaires


bottom of page