top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Σαπουνόπερα: " Έρωτας στο Μοντερέι"




Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Δεν μας φτάνει η ζέστη που κρατά 1200 μέρες, δεν μας φτάνει που δεν έχει γήπεδο κ θα δαγκώσω κανέναν όπου να ναι. Δεν μας φτάνει η ακατάπαυστη, χειμαρρώδης ΜΙΡΛΑ των ειδικών .Δεν μας φτάνει ο Βρασίδας ο Μπετουγιας, πρώτοξαδερφος ( από συζύγου μεριά) του Ηλιόπουλου, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι είναι φτωχομπινες, νέος Τροχανας κ ζητουλας, έχουμε κ το σήριαλ " Ορμπελιν Πινέδα" ( Μη χέσω με στεντόρεια φωνή ).

Κ για να μην τα πω στον ψυχίατρο, ας τα γραψω εδώ .

2024 σε ένα άκρως επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πλησιάζει κάποιος με σομπρερο τον Ορμπελιν κ του λέει

" Μίστερ, παίρνεις 1 κ κάτι χαρτί από την ΑΕΚ, θες να κάνεις come back ( Θέα Άντζελα) με 3 κασέρι ?



Χοροπηδά ο Μεχικανος κ απαντά " Αμέ,αμέ αλλά έχω συμβόλαιο, όποτε μιλήστε με τον σύλλογο μου ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ".


Αυτός είναι ένας πιθανός διάλογος. Αρα το " συμφώνησε ο παίκτης" που γράφουν τα " έγκυρα sites" έχει την βάση του αλλά όχι την πραγματική σημασια. Κ καλά να τα γράφουν έτσι .Γνωρίζουμε το γιατί κ την ποδηγετηση που υπάρχει στο παρασκήνιο ( μάνα μου θα σκάσει αν δεν μας διαλύσει η φάλαινα ) να το καταπίνουμε αμασητο όμως εμείς οι οπαδοί ?

Αν ο Ορμπελιν κοιτάξει το μέλλον του συναισθηματικά κ όχι στυγνα επαγγελματικά ( καριέρα στην Ευρώπη ) τότε θα ζητήσει να γυρίσει πίσω .Πατρίδα του, λεφτας, φαμίλια .....στα μέζεα του τα μεξικάνικα όλα τα άλλα .

Όμως δεν αποφασίζει αυτός αλλα ο συλλογος του .


Τώρα γιατί τον έπιασαν ενώ έχει συμβόλαιο? Καταρχάς ρωτήστε τον ατζέντη του κ τους συμβουλατορες του . Κατά δεύτερον ,χαλαρώστε με την ηθική κ τον καθωσπρεπισμό, κ εμείς προφανώς το έχουμε κάνει αυτό .Shit happens!

 Πάμε τώρα στην ομάδα μας .Τι πρέπει να πράξει ? Τα δέοντα θα πω εγώ .

Δλδ αν η Μοντερει πληρώσει πάνω από 15 μύρια .....κορδέλα κ στο αεροδρόμιο ! Τον πάω εγώ αν θέτε ! Παίκτης που αγοράστηκε 6 με τριπλάσια τιμή ? Πάρτυ!!!!




Βέβαια το ζητούμενο πάντα είναι αυτά τα λεφτά της μεταγραφής, κ της κάθε μεταγραφής, να ανακυκλωνονται σε μεταγραφές επίσης . Κ μην μου αρχίσετε τα " πουλάμε, δεν αγοράζουμε" στις 3 Ιουλίου .Θα κάνω καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα με πανό " ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΕΣ".

Οτι είναι να ρολλαρει, θα ρολλαρει μετά τις 15/7 .Μετά την λήξη των δύο κυπέλλων ένθεν κακειθεν του Ατλαντικού .Έτσι πάει.

Βιαζόμαστε ? Κ ναι κ όχι .Αν θες παίκτες 5 ράφια πάνω, έχεις την κατσαρόλα στο 2 να βράζει .Σιγά σιγά κ επίμονα .


 "Έχουμε Ευρώπη" θα μου ουρλιαξεις κατάμουτρα

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα ( έστω κ χωρίς τις αναγκαίες προσθήκες) είναι σαφώς καλύτερη της ΑΕΚ του Μιλόγιεβιτς ! Άλλο ΛεΤαλεκ κ Βρανιες άλλο Λιουμπι κ Βιντα ...πως να το κάνουμε ! Όποτε υπάρχει χρονικό περιθώριο .

Κ κάτι τελευταίο . Σέβομαι απεριόριστα τον Πινέδα στα δύο χρόνια που είναι εδώ .Αυτός,ναι είναι παίκτης από την κορυφή της βιβλιοθήκης, δεν θα κλάψω όμως αν φύγει .Γρανάζι της ταχείας που λέγεται ΑΕΚ είναι κ εγώ είμαι αιώνιος επιβατης αυτής .


 Συνεπιβάτες είμαστε κ αύριο ο διπλανός μου μπορεί να μην λέγεται Ορμπελιν αλλά Χοακίν, η Τουκου η Ιν Μπεομ. Αυτή είναι η μπάλα !!!

bottom of page